Sol, sommar og gode venner

Korleis sommaren blir i år er ikkje godt å seia. Eg har deltidsjobb på Ahkai 4U, og kan nok ikkje ta meg sommareferie på same måten som eg er vane med. Det blir nok ein del tid i Bergen på meg.

Me ville reise ein tur til syden, men no veit eg ikkje korleis det blir, sidan me manglar pengar. Kanskje det bare blir ein biltur som i fjor? Det var iallefall kjempe kjekt! Eg og Øyvind lånte bil, og tok turen til sørlandet. Første stopp var Stavanger, og ei natt hos bror til Øyvind med familie. Så kjørte me vidare til Lindesnes, Sørlandskysten er verkeleg fantastisk! Kan absolutt anbefale biltur nedover.. Turen gjekk vidare til Kritiansand, og dyreparken. Så opp til Skien for å få med oss onkelungen til Øyvind sin fotballkamp. Turen heim igjen gjekk over fjellet. Eg og Øyvind fekk mykje kvalitetstid og fine minner i vakre omgivelsar!

Om det blir biltur i år, må det nok bli oppover i landet sannsynligvis.

Uansett, ein tur til Espevær med gode venner blir det. Dette har blitt ein årleg tradisjon, som me alle set stor pris på. Då reiser eg, Øyvind, Merete, Daniel, Camilla og Marius til den fantastiske øya på bømlo. I år håpar me og at Gunhild og Thomas blir med. Standard på denne turen er reker og vin på fredags kvelden, avslappning på lørdagen, og grilling på kvelden. Gjerne ute i "sjøhuset".

Håpar på strålande sommar i år, med tanke på at me har hatt ein flott vinter!

Kva skal du i sommarferien?
3 kommentarer

Camilla Skare Ulvatn

12.mai.2010 kl.17:01

Jaaa, eg glede meg :D

Merete

13.mai.2010 kl.18:15

Ja! :D Det er alltid så kjekt når me er saman på Espevær! :) Skikkelig herlig.

Gleder meg masse!

Katrine

13.mai.2010 kl.19:42

eg og!!! :D

Skriv en ny kommentar

kats88

22, Stord

Eg er ei jente på 22 år som for tida bur i Bergen. Er utdanna Interiør designer, men jobber for tida på Akhai 4U. Ein ny butikk i Bergen by. Ta turen innom! :)

Kategorier

Arkiv

hits