Siste nytt

Lenge sidan sist? Ja.. Å kva har skjedd sidan sist? Jo..

Me feira at Øyvind med glans stod på alle eksamenane, ved å grille i Nygårdsparken. Etter på var det ut
på byn, nærmare bestemt Jacob Aall på Exhibition. Der var det fantastisk kosleg! Me satt ute, det var ein av dei få varme dagane me har hatt! Det var og ein litt vemodig kveld, med tanke på at fleire av klassevennene til Øyvind reiser til San Diego i august.. Men ein god avskjed vart det!


Einaste bilde i verden der eg er brunare enn Øyvind. Han var opptatt med eksamen, så eg
fekk endeleg være brunare enn han i nokre veker.


Eg har farta tur retur Bergen - Stord i heile sommar. Har jo fortsatt deltidsjobben min, så heilt ferie har eg ikkje hatt.
Men føler likevel at eg har hatt ferie, sidan eg har fått vaktene mine samla.

Eg har vore på min første seiltur med skipperen Jon, fruen Lena, Øyvind den gode, Thorbjørn den festlige, og Anders den sløve ;o) Det vart ei svært bra natt, til kai på Fjellberg.Eg og Øyvind fekk oss tre fine dagar på Espevær. Heldige med været første og halve andre dagen, resten var svært dårlig.. Kan ikkje skryte over årets sommar. Men godt me kan kosa oss uansett vær! :o)Denne helga er det klart for den årlige venneturen til Espevær, og det blir alltid ein hit!

Håpar alle har kost seg i sommar, sjølv om været har vore dårleg!
Én kommentar

gunhildm

10.aug.2010 kl.20:08

Neida, men ingen trenge å veta alt ;) Kommenterte her igår forresten, rart da ikkje e komt fram!

Skriv en ny kommentar

kats88

kats88

22, Stord

Eg er ei jente på 22 år som for tida bur i Bergen. Er utdanna Interiør designer, men jobber for tida på Akhai 4U. Ein ny butikk i Bergen by. Ta turen innom! :)

Kategorier

Arkiv

hits