Starten på eit nytt liv..

Då er det ikkje lenge før det brakar laus med skule, jobb og dagleglivet! Eg gru-gleder meg til å begynne på skulen igjen. Det føles SVÆRT så lenge sidan eg sist satt å las for harde livet, for å hanke inn ein av dei betre karakterane..
Men uansett, så gleder eg meg til å komme igang! Det eg kvir meg mest til, er dei første dagane, då eg ikkje kjenner EI sjel.. Men reknar med at dette ordnar seg rimeleg snart! Får bare tenke positivt..

Gleder meg og til den dagen eg er ferdig på sjukepleien, forhåpentligvis med gode karakterar! Då kan me flytte tilbake til Stord, busette oss, og alt anna som er ein naturleg del av livet!

Eg kjem til å fortsette i deltids jobben min på Ahkai 4U fram til jul, for å så finne meg ein jobb relatert til studie.
 
Sidan eg bare har hatt ein deltidsjobb å tenke på det siste året, blir det ein utfordring med skule, jobb, trening og alt det andre som må til i kvardagen! Må innstille meg på eit nytt, og mykje travlare liv. Kanskje like greit, sidan eg har opplevd å ha for mykje fritid.. Sikkert noko mange ønsker, men tru meg... Om du ikkje har ein hobby, så er det bare deprimerande! Å vera ein sofaslitar, er ikkje eit givande liv!! 

Det som og er greit no, er at eg får både stipend, og lønn. Slik har eg aldri hatt det før! Så no satsar eg på å spare litt, slik at eg og Øyvind kan reise på små weekend turar når me får tid og har lyst. Viktig å ha moglegheit til å kose seg litt!
Drømmen vår er nokon veker i Thailand. Men då må det sparast litt meir!

Håpar alle har hatt ein fin sommar, og er klar for det hausten bringer! :o)

Kva er dine planar?


Meg om 3 år?



Fasinerande baby fot

Én kommentar

Gunhild Moss

12.aug.2010 kl.17:25

Masse masse lukke til Kæty ;) Veit det kjem til å gå kjempebra!! Gleder meg til dåke kjem heim igjen, eg ;)

Skriv en ny kommentar

Katrine

Katrine

22, Stord

Eg er ei jente på 22 år som for tida er sjukepleiar student ved Høgskolen i Bergen. Har deltidsjobb på Akhai 4U. Ein ny designer veskebutikk på Kløverhuset. Ta turen innom! :)

Kategorier

Arkiv

hits