Fadderveke

Då var ventinga, og spenninga over.. Første veka på skulen har vore super! :D

Det heile byrja tirsdag, 17 august i Grieg hallen, der eg møtte faddergruppa mi, og faddrane. Då fekk me beskjed om at me skulle på faddervors, hos to av faddrane. Eg gjekk heim med sommarfuglar i magen. Det er ganske spennande å gå på vorspiel til ukjente, ilag med mange andre ukjente! ;)

Eg kom på ei fantastisk kjekk faddergruppe, å det var ikkje mange minuttane med pinleg stillhet, før alle snakka med alle! Kvelden enda på Luux, ein populær uteplass i Bergen. Her var det stappfullt av nye forventningsfulle studentar!

Onsdagen var det Pub crawl. Då gjekk me frå pub til pub, og fekk oppgåver på kvar plass. Eine plassen var det å lage eit skuespel, medan ein anna plass skulle me overlevere eit eple, ei nøtt og drue utan å bruke hendene. Alt blir selfølgeleg svært morsomt etter nokre øl innabords.. Og det skal seiast at tema vårt den kvelden var "Walk of shame"..


Torsdagen var det rusfritt arrangement, rebusløp. Då gjekk me samla i faddergruppa, rundt på postar i heile byn. Ein flott måte å bli kjent med byn, for dei nye Bergenserane.
 
Fredag var det togaparty. Då hadde eg vors, så gjekk me til Kvarteret, som er ein student bar i byn. Denne kvelden var dei fleste sletne, og kvelden enda ganske tidleg. Men det var likegreit.

Det er ei påkjenning for kroppen med alkohol kvar dag, og lite tid til mat. Så dagane etter har vore så som så, men føler no at eg er nesten i normal form. No er det bare ein kveld igjen, og det er Fadderkro på Landås, fredagskveld. Dette skal visst være ein svært bra fest! :o)

Fadderveka har vore super, og eg har blitt kjent med masse flotte nye mennesker! Gleder meg til å bli betre kjend meg heile gjengen!

Fredags var første undervisningsdag, så sjølv om me har hatt fadderveke, har me ikkje hatt fri på dagane. No har me vårt første prosjekt, som skal framførast på fredag for 70-80 stk. Det blir nervepirrande, men spennande! :o)

4 kommentarer

julie dorian falck

24.aug.2010 kl.19:36

så gøy

Kristina syns du er legit!

24.aug.2010 kl.19:40

Så gøy ;D

Camilla

24.aug.2010 kl.19:41

morsomme bilder :P

Jeg skal ha utfordringsvideo på bloggen kan du utfordre meg? :)

Gunhild Moss

24.aug.2010 kl.21:08

sv: Takk, det skal me ;) Me går tur kvar morgon klokko 1000 no!

Ser ut som at du har hatt ei super veka :D

Skriv en ny kommentar

Katrine

Katrine

22, Stord

Eg er ei jente på 22 år som for tida er sjukepleiar student ved Høgskolen i Bergen. Har deltidsjobb på Akhai 4U. Ein ny designer veskebutikk på Kløverhuset. Ta turen innom! :)

Kategorier

Arkiv

hits